Tekstschrijver B1

In onze samenleving is er steeds meer vraag naar teksten op B1-niveau. Een tekst op B1-niveau is een tekst waarin alleen makkelijke woorden worden gebruikt. Het grote deel van de Nederlandse bevolking begrijpt deze teksten. Veel mensen vinden het lastig om een tekst op B1-niveau te schrijven. Als freelance tekstschrijver heb ik me hierin gespecialiseerd. Ik wil u graag helpen

Wat kan ik voor u betekenen?

B1-tekst schrijven

Heeft u een boodschap die u op een eenvoudige en begrijpelijke manier op papier wilt hebben, maar vind u dat lastig? Geen probleem! Als u mij de boodschap en de strekking van het verhaal verteld, zal ik dit voor u op een begrijpelijke manier verwoorden.

Tekst herschrijven

Heeft u al een tekst op papier staan en wilt u deze tekst eenvoudiger en begrijpelijker hebben? Ik kan uw tekst herschrijven op B1-niveau. De strekking van het verhaal zal hetzelfde blijven. Alleen zorg ik ervoor dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking de tekst begrijpt.

Training b1-schrijven

Wilt u zelf leren hoe u op een begrijpelijke manier u boodschap op papier zet? Ik help u daar graag bij. In een training van 1 uur tot 1,5 uur leg ik u alle basisprincipes van het schrijven op B1-niveau uit. Daarnaast gaan we echt aan de slag met het schrijven van een tekst op B1-niveau.

Mijn ervaring

Ik heb teksten op B1-niveau geschreven voor de volgende organisaties:

  • Steffie
  • Stichting Prisma
  • Zorgkantoren Coƶperatie VGZ
  • Verenging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)
  • LFB
  • ErasmusMC