Freelance webbeheer

Wanneer u een website heeft (laten) maken voor uw bedrijf of organisatie is het erg belangrijk dat deze website goed onderhouden wordt. Alle wijzigingen zullen snel doorgevoerd moeten worden. Daarnaast is het belangrijk dat uw bedrijf of organisatie goed te vinden is op het internet. Als freelance webbeheerder wil ik u hierbij graag helpen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Dagelijks beheer

Als freelance webbeheerder kan ik het volledige beheer van uw website doen. Wanneer u mij nieuwe content toestuurt, zal ik ervoor zorgen dat deze content binnen 24 uur gepubliceerd wordt. Ook is het mogelijk om mij in te huren als interim webbeheerder. Voor een vast aantal uren in de week zal ik dan als webbeheerder werkzaam zijn voor uw bedrijf of organisatie. 

Contacten met de webontwikkelaars

Wanneer er grote wijzigingen plaats moeten vinden op uw website, zullen de webontwikkelaars dit uit moeten voeren. Ik kan voor u alle contacten onderhouden met de webontwikkelaars. Uiteraard zal ik ook controleren of alle wijzigingen correct zijn doorgevoerd. Uw wensen en vragen staan voor mij centraal in het contact met de webontwikkelaars

SEO

Om goed vindbaar te zijn op het internet is het belangrijk dat uw website ingericht is op SEO. Als de teksten van uw website SEO-proof geschreven zijn, zullen zoekmachines uw website gemakkelijk vinden. Ik kan u adviseren in het SEO-proof maken van uw website. 

Contentmanagementsystemen

Ik heb ervaring met de volgende contentmanagementsystemen:

  • WordPress
  • Umbraco
  • Drupal
  • JIRA

    

    Neem contact met mij op over mijn dienst als freelance webbeheerder